Kursus 1: Croquis & København 
Kursus 2: Croquis & Dyrehaven
alle dage kl. 1000-1500
v/Jørgen Levinsen

Kursuspris kr. 700 pr deltager incl. modeludgifter
Tilmelding og praktisk info 

Kurset tager udgangspunkt i den tradition indenfor billedkunsten, som har et nært forhold til den  verden, vi ser og oplever, når vi bruger øjnene. Virkerligheden er vores udgangspunkt. På kurset  lærer du at oversætte virkeligheden til en billedflade.

Undervisningen  på kurset er individuel med fokus på den enkeltes faglige og kunstneriske ståsted.  Og er derfor både for øvede og begyndere. I undervisningen gennemgås de grundlæggende tegne-principper: Proportionering, disponering, indtoningsteknikker og den rette brug af redskaber.

Croquis & København skal du lære mere om perspektiv-tegning, når Jørgen tager dig rundt i København for at at tegne/male.

Croquis & Dyrehaven skal du lære mere om perspektiv-tegning I Dyrehaven, hvor Jørgen vil afholde søndagens undervisning.

Jørgen Levinsen er en erfaren tegnelærer, uddannet arkitekt med et spændende livsforløb bag sig, som præger hans energiske og inspirerende undervisning. Yderligere tegneteknisk materiale udleveres på kurset, eller kontakt Jørgen på mobil 22963494.

Kursusbeskrivelse
Inklusiv velkomst, mental opvarmning og gennemgang af kursusprogrammet med en kop te/kaffe, derefter:

1. dag - Tegneteknik og croquis
- orientering om kroppens proportioner
- croquis-tegning af langtidsstilling
- croquis-tegning af vekslende stillinger
- evaluering af tegninger + resumé

2. dag
Tegning i København
- mødes i galleriet til orientering om teknik
- tegning/maling på udvalgte steder i Kbh
- løbende evaluering og fællesundervisning

og/eller

2. dag Tegning i Dyrehaven
- mødes v/Klampenborg St.
-
fællesundervisning om perspektiv
- tegning/maling af træer, foderhuse, sletten
- løbende evaluering og fællesundervisning

Medbring
Kul- og tegneblyanter, tørpastel (forskellige farver), A3 hvidt + farvet tegne- og karduspapir. Om søndagen medbringes desuden akvarelfarver og pensler. Husk evt. madpakke til Dyrehaven.

Lørdag mulighed for indkøb af divese materialer rundt om hjørnet hos Gammelholm  med 10% rabat (udvalg begrænset), hvis du skulle mangle noget.