Serigrafi for alle

Teknik med mange kreative muligheder

Begynd din egen serigrafiske produktion med vægt på idérigdom og den kreative arbejdsproces. Tryk med akrylmaling på lærred, papir, pap, tekstiler, T-shirts m.m.

Serigrafisk tryk/produktion er oftest forbundet med en del investeringer i materialer og pladsbehov. Dette kursus forenkler processen, så du investerer færrest penge og bruger energien på det sjove, nemlig det kreative arbejde.

På kurset lærer du hele processen, som gennemgås teoretisk og praktisk. En samling trykrammer med motiver, tekst og grafik er til din rådighed.

Du skaber et A4-motiv med sort/hvid udklip (papir o.l.), som fotokopieres til en transparent folie, som er et led før trykrammen er klar. 

Du er velkommen til at lave flere trykrammer med motiv. Det kreative arbejde er ved skabelsen af motivet og ved maleaftrykket. Her får du masser af inspiration og viden. Ekstra  trykrammer og materialeudgifter for gør-det-selv-trykrammen afregnes kontant  på kurset. 

Trykrammer er klargjort til din anvendelse, hvis du har brug for flere. Du kan også selv klargøre dine trykrammer med emulsion etc., så de kan anvendes om søndagen. Du kan ikke medbringe dine egne materialer til disse trykrammer.

Medbring
Til at lave motivet skal du medbringe en god samling  billeder, fotos, aviser, udklip, tekst etc. i papirformat o.l. (flade genstande) og bedst i sort/hvid, samt evt. saks m.m. Desuden akrylmaling, pensler m.m., som du anvender når du maler. Til trykmateriale anbefales opspændt og løst lærred, tøj og stof, papir, pap m.m.

 

Klik på links til mere information:

Kursus i serigrafi

Den serigrafiske proces

Materialer du kan trykke på

Malerier med serigrafitryk

Køb af materialer og trykrammer