Hat & Briller - tegnekursus
med tegnelærer Jørgen Levinsen


onsdag d. 29. september kl. 18-22 (2010)
gratis
tegnekursus d. 5.11 +  12.11 (2010) udsat

Kurserne er udsat pga manglende tilmelding, men vender tilbage. Tilmeldingen til den gratis aften var overvældende og foregik med masser af gode øvelser. 

3 aftener for nybegyndere og øvede. Første aften forløb med 14 deltagere og gik godt. Stor tilfredshed med Jørgen Levinsen´s tekniske gennemgang og tegnede illustrationer. Fremover max. 8 deltagere pr. aften.

Hver undervisning indledes med tegneteknik, hvor Jørgen tegner og fortæller. Et tilrettelagt program med forskellige øvelser á 1-5-10-20 minutter. Deltagerne står model og du bestemmer hvordan du vil stå model (hvis den er go´ nok). 

Du får udfordret dine tegnefærdigheder, lærer tegneteknik og tegner efter model under rådgivning af tegnelærer Jørgen Levinsen. Formålet er at få trænet din tegnedynamik, som du kan bruge uanset om du er maler eller tegner. Løssluppenhed skaber bedre kunst.

fredag d. 5. november kl. 18-21
Tegneaften, hvor deltagerne skiftevis sidder model for at skabe mere kreativ frigørelse og løssluppenhed gennem humor. Bagefter kan du få en tegning af dig selv.

fredag d. 12. november kl. 18-21
Tegneaften med kvindelig croquis-model. Jørgen indleder med at fortælle om tegneteknik om den nøgne krop. Modeludgifter ca. 65 kr pr person afhængig af deltagerantal betales ved kursusstart.

Disse tegnekurser er brugbare redskaber i mange kreative processer og jeg er selv deltager, fordi det er indre sundhed. Det handler ikke nødvendigvis om at tegne smukt, men om at få et udbytte ved at udfordre sig selv.  

Der er te og kaffe, vin / øl i baren, ellers medbring noget, og vi gør aftenen til en festlig begivenhed....det er jo fredag.

Medbring af materialer
Diverse (farve) blyanter fin/fed, kul, tusch m.m.
Tegneblok, papir, karton, pap, evt. lærred
Evt. kostume (hat, briller etc) ellers blot dig selv som du er....

Kostume og remedier m.m. (forslag)
Hat, briller, udstoppet fugl, en skovl
Disse remedier er bl.a. tilstede og kan bruges: 
støvsuger, cykel, kost og spand.

Ideer til stilling i 1-20 minutter

Find en sjov dagligdags-stilling, stå på 1 ben (evt. m/støtte)...