Fernisering & Lounge for Sale

Fredag d. 13. maj kl. 17.00

Ferniseringen var velbesøgt og jeg takker for interessen, blomster og fyldte flasker. Ganske god interesse for de nye malerier, hvoraf flere er solgt. Rekordsalg af brugte serigrafiske trykrammer. 

Klik & se flere af de nye malerier

Kom og oplev galleriet i absolut ny stil, med fernisering af en række nye malerier med motiver fra København og New York. Jeg glæder mig allerede helt vildt, og du bliver nok selv overrasket, når du træder ind...det bliver en særlig positiv begivenhed, og du er velkommen blandt en masse positive mennesker, hvor alt kan spire.

Fernisering: Sideløbende med serigrafien arbejder jeg med en slags mix af fotorealisme i et malerisk udtryk på lærred. Jeg glæder mig til at vise de seneste resultater. 

Lounge for Sale: Indrettet som en inspirerende lounge til kreative udfoldelser. Masser af bøger om kunst, filosofi, universet m.m....afrikanske træmasker, kludetæpper, bløde møbler med dekorerede borde og puder. For at skabe oplevelse og løbende forandring er det meste af inventaret til salg, og er prismærket.

André