Nuuk Nordic Culture Festival
7 - 13. oktober 2019
 
Nuuk Nordisk Kulturfestival omfatter deltagende kunstnere, frivillige og repræsentanter for diverse kulturorganisationer fra de nordiske lande. Programmet var bredt og spændende og foregik overalt i Nuuk (Godthåb) på Grønland.

Jeg deltog i festivalen med forskellige serigrafi-workshops i papir, tekstil og keramik, hvor der blev arbejdet med temaet "Hjem". Inden festivalen lavede jeg workshops for Medborgerhuset Illorput og viste serigrafi-processen. Mere info om workshops

Festivalen omfattede et stort antal arrangementer inden for alle kunstarter incl. teater/performance og festivalens egen app var den overskuelige menu med alle informationer om festivalen.

Det var en stor fornøjelse at møde kunstnere og festivalgæster fra de andre nordiske lande, som man kunne møde overalt i byen. På en vandretur på bjerget Lille Malene mødte jeg en repræsentant fra Ravaniemi Art Museum (Finland), som deltog som gæst på festivalen. Det er mit indtryk, at mange organisationer var repræsenteret og festivalens placering i Nuuk var et godt sted at løbe ind i nye kontakter fra de øvrige nordiske lande.  

 

 

 

 

 

 

 


 


 Official poster - click to visit website


Workshops i medborgerhuset Illorput


Tinna fra Bird and Bat (Island)


Inuit dans i kunstmuseet


Yggdrasil og Vera Kondrateva i kulturhuset


Antonia - keramik med lokal ler og sten


Sara - sanseberigende lyde, musik og sang til Antonia udstilling


Hilkka og Aira fra Ravaniemi Art Museum (Finland)

 


Bjerget Sirmitsiaq - Nuuk er omgivet af smuk natur