Malerejse til Mojacar
d. 2 - 9. oktober 2011

Malerejsen bliver med næsten samme program som malerejsen til Mojacar i oktober 2009, som er vist i fotos. Der blev ikke malet så meget på denne tur, derfor ikke så mange male-fotos.

Dette er ikke en turistrejse med fuld pension, men et eventyr. Formålet er 7 dage for at male ved poolen eller i naturen, selvstændighed til at meditere, dase, mærke Middelhavet, opleve lokal stemning og frugtmarked, arabisk morgenmad, duften af jasminblomst eller en café solo, private ekskursioner, fest-grill, kreativ underholdning og ny inspiration og maleundervisning på den fede måde.

Mojacar er beliggende cirka 230 km syd fra Alicante, på et bjerg med gåafstand fra Middelhavet. En velbevaret pueblo med ca. 1000 indbyggere, hvor de fleste gader er for smalle og stejle til biltrafik. Der er flere indkøbsmuligheder, restauranter m.m. I bunden af byen findes en ”fuente” med frisk drikkeligt kildevand. En ny gangsti snor sig til havet, ca. 25 minutter til fods.

Mojacar besøgte jeg første gang i 1998 ved et ophold på Fundacion Valparaiso, og jeg faldt for roen og naturen. Siden har jeg rejst en del rundt i Spanien og især Andalusien, men endnu ikke fundet et bedre sted med adgang til havet. Jeg har sammensat denne rejse:

 • Fly og transport til/fra Mojacar pueblo
 • Undervisning i maling fra opholdssted og i naturen
 • Ophold på Mirador del Castillo i Mojacar pueblo
 • Ta´ selv morgenmad 
 • Ekskursioner: lokalt marked, andalusisk natur m.m.
 • Besøg på Fundacion Valparaiso (artists-in-residence)
 • Informationsmøde for tilmeldte deltagere

Pris kr. 7.400 pr. deltager. Tillæg for enkeltværelse. Rejsen inkluderer ikke rejse- og ansvarsforsikring, mad og drikke. Du har selv ansvaret for at overholde de gængse regler for bagage etc til fly. Flere praktiske oplysninger ved tilmelding. Depositum kr. 1.500 betales ved bindende tilmelding, restbeløbet betales senest d. 1. august 2011.

Vi skal bo på Mirador del Castillo, som ligger øverst på toppen af bjerget med en næsten 360 graders udsigt, til hav, indland og fjerne bjerge. Superlækkert sted og god betjening bl.a.

 • 4 dobbeltværelser + 4 personers suite (alle incl. bad/toilet)
 • Lukket gårdhave med swimmingpool og udsigt til Middelhavet
 • Køkken, salon med pejs og piano, trådløst internet
 • Café og bar på stedet med spanske retter og drikke

Meget rummelig suite til 1-4 personer med en fantastisk original indretning med sofa, skrivebord, egen balkon m.m. (se fotos fra eget ophold). Mulighed for enkeltværelse imod tillægspris.

Jeg er ikke turistguide
Selvom jeg kender Mojacar og området, er rejsevant og har god erfaring med organiseing af grupper, er jeg ikke erfaren rejseguide og mit spanske ordforråd er kun nok til at overleve og opleve. Mit formål er at få flere til at opleve dette paradis. Trods en række fællesaktiviteter og individuel undervisning er din selvstændighed og eventyrlyst vigtigt. 

Informationsmøde
Tilmeldte deltagere vil blive inviteret til et møde i galleriet i april, for at hilse på hinanden og for at gennemgå særlige praktiske foranstaltninger og spørgsmål, samt planlægge tidsrum for undervisning m.m.

Tilmeldling
Du kan tilmelde dig pr. email til André. Depositum kr. 2.500 betales ved tilmelding, som oplyses nærmere pr. email efter din tilmelding.

Links til mere information
Her ligger Mojacar - Google map
El Mirador del Castillo
Information om Mojacar
Fundacion Valparaiso, Mojacar

Litteratur - Klaus Rifbjerg's Mojacar

Depositum og kursuspris refunderes kun, hvis jeg aflyser rejsen (hele beløbet refunderes). Forbehold for ændringer. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte mig.

 

vores private område


stilhed og plads til at male


siesta


stedet vi bor i har mange kroge


udsigt fra Mirador del Castillo


haven har spændende planter og buske


sydøstlig udsigt over Middelhavet


den overdådige suite


mojacar pueblo


find motiv-inspiration på en gåtur i puebloen


snævre gader i puebloen uden motorstøj


Middelhavet


kæmpe marked i Garrucha hver onsdag


marked i Mojacar hver søndag


vi laver selv mad


aftenstemning lunt og rart


stilhed over landskabet