Kunstrejse til New York City
en uge i den farverige jungle for eventyreren

Dette er en vild fascinerende by, inspirerende overalt konstant so to speak. Glem alt om amerikansk politik, folk er mere imødekommende end i DK og det er ok med lidt smalltalk, og ok at være freak, anderledes. Her er folk fra hele verden, som giver byen kulør, fra den ægyptiske hotdog-sælger på 5th Avenue til Chinatown osv.  

Dette er ikke en rejse for den magelige turist, og jeg er ikke en guide som en fårehyrde, jeg er din stifinder. Du er selvstændig og kan klare mange timers vandring. 

Det bliver en lille gruppe homogene mennesker med et fælles mål om at opleve.  Formålet er bl.a. at besøge nogle lokale kunstnere og en masse gallerier, gå på opdagelse og mærke kulturen. Eventyret er vigtigere end sulten i maven. 

Siden 2008 har jeg besøgt New York City flere gange med henblik på at undersøge de kreative muligheder for den eventyrsøgende, som er åben for det ukendte og går det ekstra skridt for at indfange næring til kreativitet og livsoplevelse.

Jeg har modtaget henvendelser fra interesserede. Når tid og interesse er bedst moden laver jeg et rejseoplæg med praktisk info.

Kontakt mig gerne, hvis det er noget for dig eller du har spørgsmål.