Ny kreativ base i Spanien 
Fortsætter de fleste aktiviteter i DK

I august 2020 kørte jeg i min Toyota til Mojacar i SØ-Spanien for at begynde at udleve en gammel drøm om at bo i Andalusin i SØ-Spanien. Jeg har solgt mit hus, men jeg har stadig adresse i DK. Planen er at fortsætte med de hidtidige aktiviteter i Danmark og lave samme og nye aktiviteter i Spanien, læs her:

Fortsætter med salg af trykrammer, materialer, stencils bog m.m.
Du kan stadig bestille trykrammer, materialer og bog til serigrafi og jeg betjener fortsat alle danske bestillinger, hvoraf nogle bestillinger sendes fra Spanien og andre fra Danmark. Det koster kun lidt ekstra at sende fra Spanien.

Fortsætter med workshops i serigrafi og billedkunst
I maj forventer jeg at ha´ kursusdatoer for åbne kurser. Jeg laver også private workshops hos dig/jer, alt er fortsat muligt. Læs mere om kurser.

Workshops i Andalusien
S
narest vil jeg tilbyde kursus i Andalusien (SØ-Spanien) i billedkunst-maling og serigrafi, kombineret med natur og kultur. Læs her om tidligere kursus: Mojacar malerejse 2011.

Lav dine egne tekstilprodukter
En ny workshop vil foregå i Mojacar, hvor du laver serigrafi-tryk på tekstil, som laves til tshirts, sweatshirts, tasker m.m. En professionel syerske klargør tekstilprodukterne straks efter, så du kan afprøve dit færdige resultat.

Salg og udstilling af kunst
Foreløbig er en del af kunsten i DK med henblik på fortsat salg og udstilling. 

Nye tekstilprodukter til salg
I nogle år har jeg arbejdet med idéer til tekstilprodukter især tøj. Nu har jeg fået lavet den første samling, som alle vises på en ny webside. Læs mere!

Ny webside med webshop
En ny webside www.andremaulin.com med tilknyttet webshop præsenterer de nye tekstilprodukter, men samtidig vil der også komme et udvalg af papirtryk, træklodser m.m., som kan købes online sammen med bl.a. farverige tshirts.